Πυρκαγιά στο Green Theater των Αρχαίων Κλεωνών!

Ολοσχερώς κάηκε πριν από λίγη ώρα, σήμερα (25/3/2018) το φουαγιέ του Green Theater στις Αρχαίες Κλεωνές. Η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6:30 περίπου το απόγευμα, επεκτάθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να καταστρέψει πλήρως το φουαγιέ του θεάτρου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, η πυρκαγιά που ξέσπασε περί τις 6:30 το απόγευμα, πιθανόν από βραχυκύκλωμα, πήρε γρήγορα διαστάσεις, διότι δεν λειτουργούσε το σύστημα πυρόσβεσης, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της Κοινότητας.

 

Έτσι, η επέμβαση για να σβήσει η πυρκαγιά τα πρώτα καθοριστικά λεπτά ήταν αδύνατη, με αποτέλεσμα, όταν πλέον έφθασαν τα πρώτα Πυροσβεστικά οχήματα να είναι πλέον αρκετά αργά για τους χώρους που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

 

Στο σημείο κατέφθασαν συνολικά πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία κατάφεραν να περιορίσουν γρήγορα την πυρκαγιά, η οποία όμως, είχε προλάβει να επεκταθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτός από το φουαγιέ και στην κατοικία του ιδιοκτήτη.

 

Περί τις 8:30 το βράδυ πλέον η πυρκαγιά είχε κατασβεσθεί, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της καταστροφής που είχε επιφέρει στο Green Theater των Αρχαίων Κλεωνών.