Ραγδαίες εξελίξεις που σοκάρουν: Ανιψιός γνωστής ηθοποιού εξαφανίστηκε μαζί με τις δύο αδελφές 16 και 17 ετών!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εξαφάνιση των δυο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι τους στο Δήλεσι Αττικής.

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δυο κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα εικάζεται ότι μπορεί να βρίσκονται μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αυτός από το σπίτι του σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του. Μάλιστα ο 19χρονος φαίνεται να είχε ενημερώσει τον πατέρα του, ότι οι δυο φίλες του αντιμετωπίζουν κάποια οικογενειακά προβλήματα και ήταν διατεθειμένος να τις βοηθήσει.

 

Ο πατέρας του 19χρονου μίλησε στο protothema.gr και είπε: 

 

«Η μια η κοπέλα ήταν συμμαθήτρια του γιου μου και έρχεται και μου λέει ο γιος μου πριν εξαφανιστεί: Θέλω να βοηθήσω κάποια κορίτσια τα οποία αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους. Και τον συμβούλευσα ότι τα κορίτσια θα τα λύσουν τα προβλήματά τους με τους γονείς τους, δεν θέλω να ανακατευτείς εσύ.

 

Επειδή ο γιος μου είναι καλό παιδί και ψυχοπονιάρης μου είπε:"Εγώ μπαμπά θα τις βοηθήσω" αλλά δεν περίμενα να εξαφανιστούν και να μην μπορώ να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί του. Τον παρακαλώ πολύ να γυρίσει πίσω γιατί είναι πολύ άσχημο που έχει εξαφανιστεί μαζί με τα κορίτσια και είναι μικρά παιδιά δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Πρέπει να γυρίσουν γιατί ανησυχούμε και θα τα βοηθήσουμε εμείς» λέει στο protothema.gr o πατέρας του 19χρονου.

 

 

 

Στο protothema.gr μίλησε και η θεία του 19χρονου η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χαλκιά.

 

 

"Ο ανιψιός μου πηγαίνει στο ΕΠΑΛ και παράλληλα εργάζεται εδώ στο Δήλεσι της Βοιωτίας . Είναι ένα ανεξάρτητο και καλό παιδί . Εγώ τον είδα τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή όπου θα πήγαινε στη δουλίτσα του αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με τα κορίτσια. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σήμερα ο πατέρας του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία στην Αθήνα. Ο πατέρας του μίλησε τελευταία φορά τη Δευτέρα το απόγευμα και από εκείνη την ημέρα είναι κλειστό το κινητό του».

 

 

 

 

Η αγωνία των γονιών της Εμμανουέλας και της Ντενίσα κορυφώνεται όσο περνούν οι μέρες και δεν έχουν κανένα νέο τους από τα αγαπημένα τους κορίτσια. Η Ντενίσα και η Εμμανουέλα Ντ. εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους τη Δευτέρα, αλλά η οικογένειά τους ενημέρωσε δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης τις αρμόδιες αρχές

 

Η μητέρα τους, η οποία ανησυχεί για την τύχη των δυο ανήλικων κοριτσιών μίλησε στο protothema.gr υποστηρίζοντας:

 

«Μόλις έμαθα ότι τα κοριτσάκια μου δεν πήγαν σχολείο πήγα αμέσως στην αστυνομία και τους ενημέρωσα. Έχουν περάσει πέντε μέρες τώρα που δεν έχω κανένα νέο τους και εγώ κι ο πατέρας τους, τις ψάχνουμε παντού αλλά μάταια μέχρι τώρα. Έχω ρωτήσει φίλους, συγγενείς αλλά δεν τις έχει δει κανείς. Είναι πολύ αγαπημένες και οι δυο και θέλω να τους πω ότι ο αδερφός τους, ανησυχεί πολύ και τις περιμένει. Τις παρακαλώ μέσα από τη ψυχή μου, να γυρίσουν πίσω κι ότι δεν θα τις μαλώσω γιατί τις αγαπώ πολύ και τις δυο, αρκεί να είναι καλά».

 

 

Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.

 

 

 

 

Η Εμμανουέλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε μαζί με την αδερφή της, φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζιν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε επίσης σχολική τσάντα.

 

 

Με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητεί από οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Τηλεφώνησαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής τα δύο ανήλικα κορίτσια επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, του είπαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και επιβεβαίωσαν ότι μαζί τους βρίσκεται και ο 19χρονος που αγνοείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εμμανουέλα και η Ντενίσα δήλωσαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

 

 

Πηγή: protothema.gr