Το ροζ ραντεβού σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου και η σύλληψη

Άφωνος έμεινε ο υπάλληλος παραλιακού ξενοδοχείου του Λουτρακίου, όταν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, είδε μια εντυπωσιακή κοπέλα, ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα που σαφώς αναδείκνυαν τη θηλυκότητά της, να μπαίνει στο ξενοδοχείο και να ανεβαίνει κατ' ευθείαν στο δωμάτιο που ήδη την περίμενε ο πελάτης της. Για κακή της τύχη, όμως, ο πελάτης της, ήταν αστυνομικός του Α.Τ. Λουτρακίου.

 

Το χρονικό

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου προετοίμαζαν την επιχείρηση, αρκετές ημέρες. Έπρεπε να έχουν ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες για να προχωρήσουν σε μία τόσο μεγάλη επιχείρηση.

 

Αρχικά, επισκέφτηκαν ιστοσελίδα σεξουαλικού περιεχομένου, στην οποία μάλιστα, το Λουτράκι είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για ροζ ραντεβού. Επέλεξαν τυχαία μια κοπέλα Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 30 χρόνων και το ραντεβού κλείστηκε. Το αυτοκίνητο μάρκας smart, το οποίο οδηγούσε 31χρονος Αλβανικής καταγωγής, έφτασε έξω από το παραλιακό ξενοδοχείο του Λουτρακίου. Πάρκαρε το αυτοκίνητο στο parking της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μπήκε στο ξενοδοχείο, πέρασε τη reception και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο όπου την περίμενε ο "πελάτης" της. Στη συνέχεια, πήρε τα 470 ευρώ, τα οποία ήταν προσημειωμένα και τα έβαλε στην τσάντα της. Αμέσως, ομάδα του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλε στο δωμάτιο όπου βρήκε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσάντα της 30χρονης.

 

Ταυτόχρονα, άλλη ομάδα Αστυνομικών η οποία καθ' όλη τη διάρκεια παρακολουθούσε τον 31χρονο, ο οποίος περίμενε ακόμα στο parking της επιχείρησης, κινήθηκε προς το μέρος του, προκειμένου να τον συλλάβει. Λίγα λεπτά αργότερα, η 30χρονη Αλβανή και ο 31 μαστροπός της, οδηγούνταν στο ΑΤ Λουτρακίου.

 

Από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -470- ευρώ, χαρτονόμισμα των -20- κορώνων Σουηδίας, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το όχημα (μάρκας smart), ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

 


Η ιστοσελίδα γνωριμιών