Σαν από ταινία θρίλερ: Κατέσφαξε τη 45χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια παιδιού και εγγονιού!

Μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του και του συνομηλίκου σχεδόν εγγονού του κατέσφαξε χθες, τη σύζυγό του ο 50χρονος άνδρας στα Τρίκαλα!

 

Σαν σκηνή από ταινία θρίλερ, ο 50χρονος είχε καλέσει τη 45χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, προκειμένου να συζητήσουν και να κάνουν ακόμη μια προσπάθεια για το γάμο τους. Παρόντα στη συνάντηση ήταν τα δυο μικρότερα σε ηλικία μέλη της οικογένειας, το 4χρονο (και μικρότερο) από τα παιδιά τους, καθώς και το συνομήλικο σχεδόν εγγονάκι τους, παιδί της 20χρονης κόρης του ζευγαριού.

 

Η 45χρονη που σφαγιάσθηκε με απανωτές μαχαιριές εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, την οποία ο δράστης του εγκλήματος ζήλευε παθολογικά «και χωρίς αιτία», όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο πεθερός της μεγάλης τους κόρης.

 

Τα δύο παιδιά, που έγιναν μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της μητέρας και γιαγιάς τους, αντίστοιχα, ήταν εκείνα που τρομαγμένα και κλαίγοντας έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε» φώναζε το άλλο.

 

Η 45χρονη νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, έπεσε νεκρή από το χέρι του άνδρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του ζευγαριού ήταν εκρηκτική  εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του 50χρονου και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών: Η μεγάλη  κόρη, ηλικίας 20 ετών, είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού η ίδια, το δεύτερο παιδί είναι 14 ετών, ενώ το τρίτο νήπιο.

 

Υποψήφια στις εκλογές

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η γυναίκα που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του άνδρας της, είναι η Βάια Γκάνια και ήταν μια δραστήρια γυναίκα.

 

Η Βάια Γκάνια μάλιστα ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της, στις εκλογές του 2014.

 

Ο δράστης, που είχε μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει συλληφθεί . Μετά το έγκλημά του, ήταν αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη  κόρη. Φέρεται να της είπε «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα».

 

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 50χρονος, που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή,  είχε καλέσει τη γυναίκα του στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι,  εκείνος δεν άργησε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να την χτυπήσει στην κοιλιά και τον θώρακα, κόβοντας γρήγορα το νήμα της ζωής της.

 

Σύμφωνα με όσα είπε στο trikalaola.gr ο πεθερός της μεγάλης κόρης της οικογένειας κ. Γιώργος Χαρακόπουλος (κρατάει και τα παιδιά της οικογένειας τώρα) το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

 

 

Πηγή: protothema/Real/Newsit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ