Σαρώνει ο Αντετοκούνμπο: Ψηφίστηκε στην καλύτερη 5άδα του NBA! (εικόνες)

Τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του ο εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σουπερστάρ των Μιλγουόκι Μπακς ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος δίπλα στους Στέφεν ΚάριΤζέιμς ΧάρντενΠολ Τζορτζκαι Νίκολα Γιόκιτς. Είναι η πρώτη φορά που ο Giannis αποτελεί μέλος της elite ομάδας του NBA καθώς τόσο το 2017 όσο και το 2018 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος.

 

 

Ο σπουδαίος Ελληνας φόργουορντ προ ολίγων ημερών συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA για τη φετινή περίοδο, ενώ είναι δεδομένο πως το όνομά του βρίσκεται μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη.

 

 

Ο Γιάννης, όπως και ο Χάρντεν, πήραν 100 ψήφους για την κορυφαία πεντάδα και βρέθηκαν σε αυτή παμψηφεί. Ηταν οι μοναδικοί που έκαναν το απόλυτο, με τον Κάρι να έχει 91 ψήφους, τον Τζορτζ 71 και τον Γιόκιτς 59. Ο Εμπίντ έμεινε στις 40 και μαζί με τους ΊρβινγκΛίλαρντΛέοναρντΝτουράντ βρέθηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Οι ΓουόκερΓουέστμπρουκΛεΜπρόν ΤζέιμςΓκρίφινΓκομπέρ στελέχωσαν την τρίτη καλύτερη πεντάδα.

 

 

Η κορυφαία πεντάδα του NBA:

 

 

 

 

 

Η δεύτερη και η τρίτη καλύτερη πεντάδα:

 

 

 

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ