Σε κώμα ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος - Έκκληση των φίλων του για αίμα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, που όπως γνωστοποίησαν φίλοι και οικείοι του έπεσε σε κώμα τις τελευταίες ώρες, ως αποτέλεσμα σειράς εγκεφαλικών επεισοδίων που υπέστη πρόσφατα.

 

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, απευθύνουν έκκληση για αίμα μέσω των social media, τονίζοντας ότι η ανάγκη είναι άμεση.

 

Όποιος και όποια δύναται, τα στοιχεία είναι:

 

Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Το κείμενο που αναρτήθηκε στα social media αναφέρει:

 

Ο πολυαγαπημένος μου φίλος και θρυλικός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ. Όποιος και όποια δύναται, τα στοιχεία είναι: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Επίσης οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση θα απάλυνε το απίστευτο βάρος που φέρει αυτή τη στιγμή η οικογένεια. Ο λογαριασμός του Τάκη σε περίπτωση που μπορεί κάποιος να διαθέσει έστω και λίγα ευρω:Τράπεζα Πειραιώς: GR36 0172 1530 005153046514954 Παναγιώτης Μόσχος. Ευχαριστώ