Σχολή διαιτησίας από τον όμιλο αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου

Ο όμιλος αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου “Ο Σύθας” διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας ITF National School στις 23 και 24 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις μας υπό την αιγίδα και την έγκριση της Ε.Φ.Ο.Α..

 

 

 

Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η αναβάθμιση όλων των Πρωταθλημάτων τα οποία διοργανώνονται από τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία ή από τα Σωματεία με την έγκριση των προηγούμενων οργάνων, με την παρουσία καταρτισμένων διαιτητών σε αυτά καθώς και την από κάθε ενδιαφερόμενο απόκτηση γνώσης των κανόνων και κανονισμών του αθλήματος.

 

Εισηγητές της Σχολής θα είναι η κ. Πατσουράκου Δώρα (White Badge Referee -Chair Umpire-Chief Of Umpires) και o κος Καζάνης Γιώργος (White Badge Referee-Chair Umpire).

 

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής και έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία.

 

Μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF Εθνικού Επιπέδου. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή Διαιτησίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο email του Σωματείου oaxsythas@gmail.con έως την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Ομίλου 2743306806, τις ώρες λειτουργίας του (16:00–22:00) ή στο 6981071915