Σινέντ Μακναμάρα: Πολύχρωμο «αντίο» στην αγαπημένη της παραλία ενώ το μυστήριο εντείνεται Newsroom

Η οικογένεια και οι φίλοι της Σινέντ Μακναμάρα, της 20χρονης Instagrammer που βρέθηκε νεκρή σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά, αφού την αποχαιρέτησαν σε μία «πολύχρωμη» τελετή το Σάββατο, τίμησαν την μνήμη της κάνοντας μπάνιο και σέρφινγκ στον ωκεανό και λέγοντας ιστορίες για εκείνη.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Σινέντ Μακναμάρα

 

 

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο αδερφός της Σινέντ προσκάλεσε συγγενείς και φίλους, προτρέποντάς τους να φορέσουν για την περίσταση «ό,τι θα ήθελε η Σινέντ». 

 

 

«Όλοι τη γνωρίζαμε και την αγαπούσαμε για τις διαφορετικές πτυχές της ζωής της. Φωτεινές κι αστείες, ένα ταξίδι, επίσημες, μία περιπέτεια, ό,τι κι αν ήταν, για ό,τι σας έφερε κοντά, αυτό θα ήταν που θα θέλαμε να φορέσετε», έγραψε ο Τζέικ Μακναμάρα.

 

 

Και πράγματι, συντετριμμένοι όσοι την αγαπούσαν, φόρεσαν ζωηρά ρούχα για να την αποχαιρετήσουν κι, έπειτα, έπεσαν στα νερά της αγαπημένης της παραλίας, Rainbow Beach, για να κολυμπήσουν και να κάνουν σέρφινγκ, όπως ακριβώς θα ήθελε κι εκείνη…

 

 

31bf7913a25597a2882ab1c6df6f5f14

     Με ζωηρά ρούχα και δάκρυα αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα όσοι την αγαπούσαν - Φωτογραφίες: Nathan Edwards, News Corp Australia

 

 

«Είχε τσιγγάνικη καρδιά και πνεύμα πολεμιστή», είπε η μεγαλύτερη αδερφή της στο πλήθος: «Η ζωή της σ’αυτόν τον κόσμο ήταν πολύ σύντομη αλλά την έζησε στα άκρα».

 

 

Το μυστήριο παραμένει

 

 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της, έως τώρα, έρευνας, ο θάνατος της 20χρονης Instagrammer οφείλεται σε αυτοκτονία ενώ, όπως δήλωσαν πηγές της ιατροδικαστικής έρευνας σε αυστραλιανά μέσα, «δεν υποδεικνύεται δόλος» στο θάνατο της.

 

 

«Μιλάμε για αυτοκτονία. Τώρα, αν υπάρχει κάτι άλλο, κάτι άσχημο, μένει να αποδειχτεί. Έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις πιθανές εξετάσεις», τόνισε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας που, όπως εξήγησε, αναμένει τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

 

 

Ωστόσο, η οικογένειά της έχει ζητήσει, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου, πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και απαντήσεις για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου. Σε ανακοίνωσή τους, προ ημερών, είχαν αποκαλύψει πως η κόρη τους τους είχε τηλεφωνήσει τη μοιραία νύχτα, κλαίγοντας, αναφέροντάς τους ένα συμβάν στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

 

 

Σύμφωνα με το αυστραλιανό news.com.au, στα χέρια των ελληνικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου.

 

Πηγή: cnn.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ