Σκοτώθηκε ο Ρέγες λόγω «κλαταρισμένου» ελαστικού

Θλίψη προκάλεσε στον κόσμο του αθλητισμού η απώλεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

 

Σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου υποστηρίζουν πως η Mercedes S550 Brabus του διάσημου ποδοσφαιριστή είχε αναπτύξει ταχύτητα 237 χλμ./ώρα., όταν ένα από τα ελαστικά έσκασε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από την πορεία του και λόγω της σφοδρής σύγκρουσης να αρπάξει φωτιά.

Πηγές από τις ισπανικές Αρχές αναφέρουν πως ο Ρέγες είχε αρκετό καιρό να χρησιμοποιήσει το εν λόγω αυτοκίνητο των 380 ίππων και έτσι τα ελαστικά δεν βρέθηκαν με τη σωστή πίεση. Όπως είναι φυσικό, σε αυτές τις ταχύτητες, η λάθος πίεση μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες λόγω των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται.

 

Σημειώνουμε, επίσης, πως στη μοιραία Mercedes υπήρχαν δύο ακόμη επιβάτες (συγγενικά πρόσωπα του Ρέγες). Ο ένας έχασε τη ζωή του και ο άλλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Εντωμεταξύ, συκίνηση προκάλεσε το μήνυμα του μικρού γιου του Ρέγες στο οποίο μιλάει για τη δυσκολότερη ημέρα στη ζωή του.

 

Ο 11χρονος γιος του Ρέγες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία συλλογή από κοινές τους φωτογραφίες, γράφοντας: «Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου έδινες συμβουλές όπως έκανες πάντα, αλλά σήμερα έφυγες και δεν θα επιστρέψεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα πολύ περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέραμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε!!».
 

 

e-daily.gr