Σοκ για Παναθηναϊκό: Παραμένει η ποινή του υποβιβασμού για τις άδειες!

ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ ψήφισαν να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού, ο ΠΑΟΚ και άλλοι πέντε ψήφισαν να μην διαφοροποιηθεί και τελικά η ποινή παρέμεινε με ψήφους 7-6! Πέντε ημέρες πριν τον... γκρεμό οι πράσινοι!

 

 

Η ΑΕΚ είχε προτείνει στο Δ.Σ. της Super League να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν με τα εγγυημένα έσοδά τους, μετά την παύση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

 

Ωφελημένος θα έβγαινε φυσικά και ο Παναθηναϊκός που έχεις τις μεγαλύτερες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και αντιμετωπίζει τεράστιο κίνδυνο να μην αδειοδοτηθεί!

 

Για να περάσει όμως η πρόταση της ΑΕΚ, θα έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα ¾ των ΠΑΕ, δηλαδή από τους 12 στους 16.

 

Κάτι που δεν συνέβη, διότι υπέρ της αλλαγής στην ποινή ψήφισαν 7 ΠΑΕ: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος.

 

Κατά της πρότασης ψήφισαν 6 ΠΑΕ: Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς.

 

Απείχε ο Λεβαδειακός, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο κίνδυνος πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά μεγάλος, ενώ το ίδιο ισχύει και για ΠΑΕ που δεν έχουν υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο και αδυνατούν να παρουσιάσουν πλάνο βιωσιμότητας.

 

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, εκπνέει σε 5 ημέρες, δηλαδή στις 31 Μαρτίου…

 

sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ