Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης για τον βιασμό στη Ρόδο: «Με χτυπούσαν για να συνευρεθώ μαζί τους»

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας με αναπηρία, τον οποίο διέπραξε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης.

 

 

Όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με αναπηρία σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

 

 

Τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

 

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

 

 

Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη

 

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης ξεσπά και ζητά να τιμωρηθούν και οι γονείς των δύο δολοφόνων της κόρης του.

 

 

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και άλλα περισσότερα. Είναι δικαίωση της ψυχής της Ελενίτσας των κοριτσιών που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έκαναν στην κορούλα μας, συνέχισε ένας εκ των δραστών. Αυτό το τερατούργημα… να κάνει και σε άλλα κοριτσάκια, και το έκανε και σε άτομο με ειδικές ανάγκες» λέει στο Star και προσθέτει:

 

 

«Εφόσον ήταν ικανός χωρίς ίχνος συνείδησης να κάνει αυτό που έκανε σε αυτό το κοριτσάκι, να φανταστούμε τι έκανε στον βίο του όλο τον προηγούμενο καιρό. Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι γονείς τους;».

 

newsbomb.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ