Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών - Ο Αστυνομικός έκανε το σταυρό του μόλις είδε τον οδηγό! (Εικόνες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, στο Λουτράκι.

 

Όχημα που κινούταν επί της οδού Μουσσών, παραβίασε σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου του οδηγού το Stop και βγήκε στην Λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να στρίψει προς Κόρινθο. Εκείνη την ώρα, ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου στο ατύχημα οχήματος, κινούταν επί της Λεωφόρου Αθηνών, με κατεύθυνση προς Λουτράκι, όταν ξαφνικά είδε μπροστά του το πρώτο όχημα να έχει βγει κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου!

 

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, προσπάθησε να στρίψει αριστερά το τιμόνι ενώ κινούταν με σχετική ταχύτητα, καθώς μόλις είχε αφήσει πίσω του τη μεγάλη χαρακτηριστική στροφή που υπάρχει λίγο πριν το σημείο του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του. Το όχημα καβάλησε το διαχωριστικό κράσπεδο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια πινακίδα και με κολόνα δημοτικού φωτισμού, για να σταματήσει τελικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ευτυχώς, δεν έτυχε να περνάει κάποιο άλλο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα με κατεύθυνση προς Κόρινθο, γιατί το μοιραίο θα ήταν αναπόφευκτο.

 


Το σημείο του ατυχήματος - ΦΩΤΟ Αρχείου

 

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης αλλά και της επικινδυνότητας του ατυχήματος, είναι το γεγονός ότι μόλις έφτασε η Αστυνομία στο σημείο, είδε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ταυτόχρονα διαπίστωσε ότι ο οδηγός του δεν είχε τραυματιστεί ούτε καν επιφανειακά, έκανε το σταυρό του! Μάλιστα, συμβούλευσε τον οδηγό, που πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας, να ανάψει ένα καιρί στον Όσιο Πατάπιο που σήμερα εορτάζει!

 

"Το μόνο που θυμάμαι, είναι να νιώθω ότι χτυπάει το αυτοκίνητο στη μία του πλευρά και να γυρίζω να δω πού είναι η κολόνα του δημοτικού φωτισμού για να μην χτυπήσω και στην άλλη πλευρά. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά, ένιωσα και τη σύγκρουση με την κολόνα και ξαναπάτησα το φρένο για να μην φτάσω μέχρι τη μέση του δρόμου στο αντίθετο ρεύμα και συμβεί το χειρότερο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός του οχήματος που έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά

 

Δείτε τις εικόνες: