Στα επιχειρηματικά βραβεία ο Παναγιώτης Πιτσάκης

Στις 28 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών απένειμε τα «Βραβεία Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν το ‘παρών’ εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, εκπρόσωποι αρκετών Επιμελητηρίων της χώρας και πλήθος σπουδαίων επιχειρηματιών. 

 

Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Κώστας Σκανδαλίδης, η βουλευτής της ΝΔ κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Δημαράς, ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank, κ. Μιχάλης Βλασταράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, οι οποίοι και απένημαν τα επιχειρηματικά βραβεία μαζί με εκπροσώπους του Ε.Ε.Α.. Επίσης, από τη ΝΔ οι βουλευτές κ.κ.  Γιώργος Βαγιωνάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Εμμανουήλ Κόνσολας, Δημήτρης Κυριαζίδης, Παναγιώτης Μηταράκης, Αθανάσιος Μπούρας, Κωνσταντίνος Σκρέκας, η βουλευτής κα. Άννα Καραμανλή και ο κ. Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Λουκάς Αποστολίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Χάρης Θεοχάρης. Παρέστη ακόμη ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης. 

 

Από την επιμελητηριακή κοινότητα, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελής Λεγάτος.  

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, μόνον θετικά θα μπορούσε να απαντήσει στην προσωπική πρόσκληση του Προέδρου του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, όταν αυτή αφορά τη στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας. Είναι γνωστό ότι ο κ. Πιτσάκης αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του ‘επιχειρείν’, κυρίως όταν αυτό προέρχεται από ΜμΕ, χωρίς την ομπρέλα των επιχειρηματικών εργαλείων και της οργάνωσης, που διαθέτουν οι πολυεθνικές εταιρίες.  

 

Συνολικά απονεμήθηκαν 10 βραβεία. Τα 9 σε επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση, καινοτόμησαν και αναπτύχθηκαν και συγκεκριμένα στις: BASE GRILL, CLIO MUSE, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, EL-TRANSLATIONS, ANEL – E.E. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, KOORELOO, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΑΜΙΓΟΣ, MCL AE, REGENERATION BY GLOBAL SHAPERS ATHENS HUB. Ειδικό βραβείο στη μαθήτρια Ελένη- Μαρία Δόντη,  που πρώτευσε σε οικονομική σχολή απένειμαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου μαζί με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. 

 

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, ο κ. Πιτσάκης αντάλλαξε ενδιαφέρουσες απόψεις με πολλούς από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό όραμα, την επιχειρηματική ανάπτυξη. 

 

 

πηγή: streetlife.gr