Στην εντατική Έλληνας παίκτης του «Voice»

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Βουδαπέστης, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

 

 

Δύσκολες ώρες περνάει ο πρώην παίκτης του «The Voice of Greece», Γιάννης Πανουκλιάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Βουδαπέστης, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Ο τραγουδιστής βρέθηκε παραμονή πρωτομαγιάς στη Βουδαπέστη μαζί με τη σύζυγό του, αλλά και με φίλους του για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Πανουκλιάς

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr, το τροχαίο προκλήθηκε από σύγκρουση δύο οχημάτων ένα εκ των οποίων εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να παρασύρει την παρέα των Ελλήνων που περπατούσαν αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο.

 

 

«Την Τρίτη (30/4) και ώρα 20:00 κατά τη μετάβαση μας από το χώρο διαμονής μας με σκοπό να περιηγηθούμε στην πόλη της Βουδαπέστης, στη διασταύρωση της οδού Wesselényi και της οδού Kertész αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής λοιπές συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε συνολικά πέντε από τα έξι άτομα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Μεταξύ αυτών ο αδερφός μου Δημήτρης Ραϊδης και η κοπέλα του (Μαριλένα Πέππα), δύο κοπέλες Ουγγρικής καταγωγής, καθώς και ο σύζυγος μου Γιάννης Πανουκλιάς, που οι περισσότεροι γνωρίζετε από την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού στον ευρύτερο νόμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σόου μουσικού διαγωνισμού "The Voice of Greece". 

 

 

 

 

Δυστυχώς απόρροια αυτού του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Γιάννης, ο οποίος έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στη Βουδαπέστη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι σοβαρό κάταγμα προκλήθηκε και στα άκρα της Μαριλένας, αλλά και μικροτραυματισμοί στους υπόλοιπους τρεις πεζούς που ενεπλάκησαν. Οι επιβλέποντες ιατροί είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιάννη, δεν παύει όμως τα επόμενα εικοσιτετραωρανα είναι κρίσιμα.

 

 

 

Σαν οικογένεια του Γιάννη ζητάμε τη βοήθειά ατόμων που μπορεί να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στην πόλη της Βουδαπέστης και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και οι μηχανισμοί της Ουγγαρίας, ώστε να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Τυχόν βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και δικηγόρους με γνώσεις της Ουγγρικής πραγματικότητας θα μας ήταν πάρα πολύ χρήσιμη», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Γιάννη Πανουκλιά.

 

 

gunaika-panouklia-thevoice.jpg

Η σύζυγος του Γιάννη Πανουκλιά

 

 

O Αγρινιώτης Γιάννης Πανουκλιάς συμμετείχε στο περασμένο «The Voice of Greece» του ΣΚΑΪ και ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του μουσικού παιχνιδιού, αφού αποχώρησε στους ημιτελικούς.

 

 

 

ethnos.gr