Στην Κορινθία ρίχνει το βάρος ο Παναγιώτης Νίκας - Οι 2 νέοι υποψήφιοι

Απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι υπάρχουν προβληματισμοί σχετικά με την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα στον Νομό Κορινθίας δίνει ο εκλεκτός της ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συσπειρώνει τις δυνάμεις του στον πελοποννησιακό νομό.

 

Με την Αρκαδία να έχει δείξει τις προθέσεις της απέναντι στον υποψήφιο περιφερειάρχη, ιδιαίτερα μετά την επίσημη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ όπου ανακοίνωσε την στήριξή του στην υποψηφιότητα Νίκα και την Μεσσηνία να αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του υποψήφιου περιφερειάρχη, σειρά έχουν οι πόλεις της Κορινθίας.

 

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη του κ. Νίκα στο Κιάτο, όπου στο κατάμεστο από κόσμο πνευματικό κέντρο τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη της ΝΔ, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και δεκάδες πολίτες του Κιάτου, με τους οποίους συζήτησε τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά των πολιτών της Κορινθίας, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα ο υποψήφιος περιφερειάρχης  μετά την προ ημερών ανακοίνωση των έξι πρώτων υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την Κορινθία, συνεχίζει ακάθεκτος με την ανακοίνωση κι άλλων ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο» στην Κορινθία.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα τα τελευταία 24ωρα στον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα προστέθηκαν οι:

 

 

  • Χάρης Βυτινιώτης, πρώην δήμαρχος Βέλου, πολιτικός μηχανικός
  •  

 

 

 

 

  • Στράτος Μπίσιας, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος