Στο Λουτράκι το φετινό αναπτυξιακό Camp της ETU

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) θα διοργανώσουν το Αναπτυξιακό Campτης ETU για το 2018 (2018 ETU Development Camp), στο Λουτράκι, την εβδομάδα 21-28 Αυγούστου.

 

 

Ένα γκρουπ 30 περίπου αθλητών και προπονητών από τις αναπτυσσόμενες Ομοσπονδίες της ETU, όπως η Ε.Ο.ΤΡΙ., θα επιλεχθούν από την ETU και θα συμμετάσχουν σε ένα προπονητικό camp στο Λουτράκι, υπό την επίβλεψη διαπιστευμένων προπονητών της ETU και θα τους προετοιμάσουν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Festival τριάθλου νέων που θα διοργανωθεί στο Λουτράκι 30 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

 

 

Και σε αυτό το αναπτυξιακό camp, η χώρα μας θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές, που θα την εκπροσωπήσουν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Αυτοί οι αθλητές είναι η Μαριλού Καζαμαριώτη, η Robyn Woodgate και ο Louis Woodgate, οι οποίοι θα μαζέψουν πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και θα κάνουν το τελικό τους φορμάρισμα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

 

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές που θα συμμετάσχουν να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να ευχαριστηθούν την κάθε στιγμή!

 

Πηγή: runningpress.gr