Στο Λουτράκι σήμερα ο Πάνος Καμμένος!

Το Λουτράκι επισκέπτεται σήμερα (19 Ιουνίου 2018), ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, εν μέσω της σφοδρής πολιτικής αναταραχής που έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, μετά από την υπογραφή της συμφωνίας, Τσίπρα-Ζάεφ, για την ονομασία των Σκοπίων.

 

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.) και υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέπτεται, στις 10:00 το πρωί, το στρατόπεδο, όπου στρατοπεδεύει το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού, προκειμένου να επιθεωρήσει τη Μονάδα και να εγκαινιάσει τα 14 νέα ΣΟΑ (Κατοικίες για τους Αξιωματικούς της μονάδας), τα οποία κατασκευάστηκαν πρόσφατα. Η τελετή των εγκαινίων των νέων Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 π.μ.

 

Παράλληλα, είναι πιθανό να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κορινθίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χάρη Μαρίνη, ενόψει των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος είχε να επισκεφθεί το Λουτράκι και το 747 Ε.Τ.ΜΧ. από τις 7 Μαΐου 2015, οπότε είχε εγκαινιάσει την 1η ΜΟΜΑ.