Στολισμός-υπερπαραγωγή στο σπίτι της Σίσσυς Χριστίδου για τα Χριστούγεννα (εικόνες)

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων! Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να έρθουν οι μέρες που θα στολίσουμε το σπίτι μας, θα στολιστούν οι δρόμοι και τα μαγαζιά της πόλης και παντού θα υπάρχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων ανήκει και η Σίσσυ Χριστίδου, αφού οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στο σπίτι της ξεκινάνε περίπου ενάμισι μήνα νωρίτερα.

 

 

Έτσι λοιπόν, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο η παρουσιάστρια του Open Tv καλεί στο σπίτι της τον κουμπάρο, συνεργάτη και κολλητό της φίλο της Παύλο Σταματόπουλο και μαζί με τους δύο γιους της Σίσσυς και του Θοδωρή, Φίλιππο – Ραφαήλ και Mike στολίζουν για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και αυτός είναι και ο λόγος που η γλυκιά μανούλα στολίζει κάθε γωνιά του σπιτιού.

 

Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τόσο η Σίσσυ όσο και ο Παύλος. Όπως καταλαβαίνεις τα likes και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Η Σίσσυ και ο Θοδωρής έχουν διαλέξει για το σπίτι τους ένα τεράστιο λευκό δέντρο με ασπρόμαυρα στολίδια, ενώ στο χώρο υπάρχουν και άλλα μικρότερα δέντρα σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

 

 

H Σίσσυ μπορεί αυτή την περίοδο να έχει μια έντονη καθημερινότητα, αφού οι υποχρεώσεις της στην εκπομπή είναι πολλές, όμως δεν παραμελεί στιγμή την οικογένεια της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, πριν λίγες μέρες αναγκάστηκε να βάλει μια άνω τελεία στην συλλογή ρούχων που είχε προκειμένου να έχει λίγο περισσότερο με την οικογένειά της. Τα παιδιά της και ο σύζυγός της την κάνουν τρομερά ευτυχισμένη και έτσι έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνώμων.

 

 

Πηγή: TLife