Super League: Η μάχη της Κρήτης για τον ΠΑΟΚ- Κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ στο ΟΑΚA

Όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής - Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ την ώρα που η ΑΕΚ θέλει να περάσει το εμπόδιο του Πανιωνίου χωρίς απώλειες - Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα το άλλο ματς της ημέρας.

 

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ αφού πήρε τις ανάσες του στην διακοπή του πρωταθλήματος ετοιμάζεται για μια διαβολοβδομάδα με ΟΦΗ, Τσέλσι και ΑΕΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον Πρίγιοβιτς με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε μια δύσκολη έδρα με τον ΟΦΗ να ετοιμάζεται για την εντός έδρας επιστροφή στην Super League.

 

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ λίγο πριν το ταξίδι της στο Άμστερνταμ περιμένει τον Πανιώνιο με στόχο να κάνει το 3 στα 3 και να πάει στο ματς με τον Άγιαξ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει αλλαγές με τους Γκάλο, Οικονόμου και Γαλανόπουλο να μένουν εκτός. Με τον Κότνικ να μπαίνει στην αποστολή θα κατέβει ο Πανιώνιος κόντρα στην Ένωση με στόχο να εκμεταλλευτεί πιθανή χαλαρότητα της ΑΕΚ και να πάρει κάποιο βαθμό.

Τέλος, στην Ριζούπολη, Απόλλων και ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο προπονητή τον Ισπανό Αλμπέρτο Μοντεαγούδο αλλά και πολλά νέα πρόσωπα. Εκτός ο Κονέ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος από το ματς με τον Λεβαδειακό. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφές με την απόκτηση του Αθανασιάδη και έφτασε στην Αθήνα με στόχο να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Εκτός ο τραυματίας Ευαγγέλου και ο Κακούμπα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο

18:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (Novasports1)

19:00 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ2)

20:30 ΑΕΚ – Πανιώνιος (Novasports2)

Κυριακή

17:00 Ξάνθη – Παναιτωλικός (ΕΡΤ1)

18:15 Λάρισα – Παναθηναϊκός (Novasports2)

20:00 Ατρόμητος – Λαμία (ΕΡΤ1)

20:30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Novasports1)

Δευτέρα

19:00 Αρης – Λεβαδειακός (ΕΡΤ1)

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες):

Ολυμπιακός 6

Αρης 6

ΑΕΚ 6

 

ΠΑΟΚ 4

Ατρόμητος 4

Παναιτωλικός 3

Λεβαδειακός 3

Λάρισα 3

Πανιώνιος 1

ΟΦΗ 1

Ξάνθη 1

Παναθηναϊκός 0

ΠΑΣ Γιάννινα 0

Αστέρας Τρίπολης 0

Απόλλων Σμύρνης 0

Λαμία 0

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

** Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς

 

protothema.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ