Survivor 2: «Είδα ανθρώπους να κλέβουν πράγματα» -Η Μαρία Πανταζή «καρφώνει» του συμπαίκτες της [βίντεο]

Η Μαρία Πανταζή αποχώρησε από το Survivor και έκανε αποκαλύψεις.

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών δήλωσε στην κάμερα πως είδε συμπαίκτες της να κλέβουν πράγματα, επιβεβαιώνοντας πως συνεχίζεται το φαινόμενο αυτό στην παραλία των μπλε.

 

 

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον Ηλία και την Μελίνα και «κάρφωσε» αυτούς που στέκονται απέναντί τους, λέγοντας πως σχημάτισε μια διαφορετική εικόνα.

 

 

«Είχα αντίθετη άποψη εντελώς για τον Ηλία και τη Μελίνα. Φαινόντουσαν διαφορετικοί… Ότι ήταν τα παιδιά που κλέβουν, που κοροϊδεύουν τους άλλους, που θέλουν μόνο αυτοί να επιβιώσουν και όλοι οι άλλοι είναι οι αδικημένοι. Ερχόμενη εδώ είδα το εντελώς αντίθετο πράγμα. Είδα ανθρώπους να μην μοιράζονται την καρύδα τους, το ρύζι τους, το φαγητό τους… Να κλέβουν πράγματα!

 

Δηλαδή, να βρίσκουν καρύδες και να τις κλέβουν. Βρίσκουν πέντε καρύδες π.χ. και να φέρνουν τη μία στην καλύβα και “παιδιά, βρήκα μία καρύδα” και μετά όλοι να θεοποιούν αυτόν τον άνθρωπο. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τον Ηλία και τη Μελίνα μόνο και μόνο για να καλυφθούν αυτοί», είπε η Μαρία Πανταζή.

 

Πηγή βίντεο: zappit

Πηγή: iefimerida.gr