Survivor 3: Πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έτοιμη να πει το μεγάλο ναι

Ναι είναι αλήθεια! Πολύ μεγάλο όνομα είναι έτοιμο να πει το πολύ μεγάλο… ναι και να πάει Άγιο Δομίνικο!

 

 

Βλέπετε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μείνει εκτός τηλεόρασης και βλέποντας πόσο βοήθησε τη Σπυροπούλου το περσινό Survivor σκέφτεται να πάει στον τρίτο κύκλο!

 

 

«Όλα έγιναν ξαφνικά. Ήμουν ήδη αρκετά χρόνια στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Είχα ξεκινήσει από τα «Κορίτσια για Σπίτι», εκπομπή που τότε παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη με τη Σοφία Γκόσιου και συνέχισα στο «Όλα καλά» με την Ιωάννα Λίλη. Ήμασταν τέσσερις σεζόν με την Ιωάννα και την τελευταία με τη Νικολέτα Ράλλη. Έκανα πολλά πράγματα, στη συγκεκριμένη εκπομπή, δεν ήμουν μόνο στο κομμάτι του σχολιασμού μπροστά στις κάμερες. Μέσα μου ωστόσο ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία μου χρονιά, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο project, και το είχα συζητήσει και με την αρχισυντάκτρια μου και με το διευθυντή μου», είχε πει η ίδια αναλύοντας το βιογραφικό της!

 

Όσο για το πώς βρέθηκε στο Πρωινό; «Με πήρε η Φαίη τηλέφωνο, η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Ήταν στη Χαλκιδική για διακοπές με τα παιδάκια της, συναντηθήκαμε και τα συζητήσαμε. Την Φαίη την ήξερα από παλιά από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, αλλά δεν γνωριζόμασταν καλά, λέγαμε ένα «γεια» στους διαδρόμους. Θεωρώ αυτή την πρόταση τεράστια ευκαιρία για μένα, να πηγαίνω σε μια εκπομπή ήδη πετυχημένη με τόσο καλούς συναδέλφους σε ένα τόσο δυνατό κανάλι» ανέφερε η Σοφία Τουντούρη!

 

 

Όπως καταλαβαίνετε η Θεσσαλονικιά Σοφία είναι γερό χαρτί και ο Σκάι την θέλει πολύ και φέτος έχει ρίξει τα δίχτυα του σε πολλούς! Πάρτε παράδειγμα μια τραγουδίστρια που δέχτηκε τηλέφωνο από τον Ατζούν, αλλά και μια πολύ hot γυμνάστρια.

 

Πάντως φέτος οι υπεύθυνοι του ριάλιτι επιβίωσης έχουν κυριολεκτικά βάλει τα δυνατά τους και κάνουν πολλές προτάσεις προκειμένου το ριάλιτι να σκίσει. 

 

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα στην τηλεόραση του Σκάι με το survivor! Καθώς όπως λέγεται το κανάλι και η διεύθυνση του βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Τούρκο παράγωγο για τα υπερκέρδη των Τούρκων και τα μηδενικά κέρδη του ΣΚΑΙ…

 

Πηγή: youweekly.gr