Survivor Διαρροή: Η σαρωτική αλλαγή του ΣΚΑΪ που αλλάζει τα δεδομένα

Το φετινό Survivor μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δεν έχει προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό και στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν ριζικά το ριάλιτι επιβίωσης για να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

 

 

Τα πολύ χαμηλά νούμερα που κάνει το Survivor Ελλάδα-Τουρκία έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στο κανάλι του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους συνεργάτες του έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τα δεδομένα όσο είναι νωρίς. Οι «μάχες» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν έχουν πέραση στο ελληνικό κοινό, αλλά ούτε και σε αυτό της γείτονας χώρας.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι θα επανέλθει στη μορφή που το ξέραμε, δηλαδή θα υπάρχουν δύο ομάδες, οι Διάσημοι και οι Μαχητές. Απλώς κάθε 15 μέρες θα ενώνονται και θα δίνουν αγώνα με την τουρκική ομάδα, η οποία θα προκύπτει από την ένωση Τούρκων Διασήμων και Μαχητών.

 

Η απόφαση αυτή είναι οριστική και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 12 γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα περνούν από casting και στη συνέχεια από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Αυτό αναμένεται να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, καθώς η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση. Με αυτή την κίνηση ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να ανατρέψει την κατάσταση για να μην πάνε χαμένα τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

 

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Τούρκοι

Μετά από ακόμα μία ήττα τους από την ελληνική ομάδα, οι Τούρκοι παίκτες έχασαν ξανά την ψυχραιμία τους και τσακώθηκαν άσχημα. Όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης ήταν αρκετά ώστε να ανάψει φωτιές και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες!

 

 

Η Kader Karakaya πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του Survivor προκάλεσε αντιδράσεις με τα λεγόμενά της και όπως ήταν φυσικό συζητήθηκε το όλο θέμα στην καλύβα των Τούρκων.

 

 

«Λες ότι είμαστε ο Hikmet και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Hikmet.

 

 

Την ώρα που μιλούσε, τον διέκοψε ο Yusuf και είπε τη δική του άποψη για το θέμα. Οι δύο παίκτες διαφώνησαν και σηκώθηκαν, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, με την ένταση να ανεβαίνει.

.markos.tv