Συγκλόνισε η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου «Είχα ένα παιδί…»

Συγκλονιστική υπήρξε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, για την  υπόθεση εξαφάνισης του γιου της, Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

 

 

Κλαίγοντας από το βήμα του Εφετείου η μητερα του άτυχου Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη δήλωσε  «Είχα ένα παιδί, τον Μάριο, πολύ καλό παιδί!», με την  πρόεδρο του Δικαστηρίου να την προτρέπει να καθίσει.

 

Η δίκη διεκόπη για τις 28 Μαρτίου 2018 προκειμένου η μητέρα του 26χρονου να μπορέσει να αρχίσει την κατάθεση της. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι κρατούσαν φωτογραφίες Μάριου Παπαγεωργίου.

 

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του 26χρονου άρχισε σήμερα σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας. Παρόντες στο ακροατήριο ήταν τρεις εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση αλλά όχι ο 73χρόνος φερόμενος ως εγκέφαλος του εγκλήματος.

 

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο νεαρός Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012. Την επόμενη ημέρα η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρόνου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις αρχές. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος συνήθιζε να παρουσιάζεται ως πράκτορας του FBI με άκρες και υψηλές διασυνδέσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα του Μάριου.

 

Newpost.gr