Συγκλονίζει ο Πάνος Μουζουράκης : «Όταν «Έφυγε» ο Πατέρας μου ήμουν...

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη Μαρία Σολωμού, τη μητέρα του και την ατάκα που του είπε όταν της ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο «Mamma Mia 2» και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον πατέρα του και τις τελευταίες στιγμές μαζί του.

 

 

Ο Πάνος τόνισε ότι: «Η Μαρία (Σολωμού) είναι ο δυνατός χαρακτήρας της σχέσης μας… Η σχέση μου με τη Μαρία είναι σχέση ζωής»!

 

Μιλώντας στον Μιχάλη Πλεμμένο και στο Happy Day δεν δίστασε να αποκαλύψει την αντίδραση της μαμάς του όταν της είπε ότι θα παίξει στο «Mamma Mia 2»: «Όταν είπα στη μαμά μου «Μαμά, μαμά με πήραν στο Mamma Mia 2». Moυ απάντησε «Μπράβο! Αλλά στο Voice θα είσαι;».

 

 

Ενώ στη συνέχεια συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για τον πατέρα του: «Έγραψα ένα τραγούδι για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μπήκε για μία τυπική επέμβαση, κάτι πήγε στραβά και ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο με πήρε ο μεγάλος μου αδερφός και μου είπε «καλύτερα να γυρίσεις πίσω»… Περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό τον πατέρα μου να «φύγει» και συνήλθε για λίγο και μας έκανε έναν υπέροχο επίλογο… Πριν φύγει ο πατέρας μου, είχαμε μία επικοινωνία και του είπα «Κοίταξε να δεις, επειδή πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μετά την φυγή μας για επιβεβαίωση άμα φύγω πρώτος θα σου εμφανιστώ, μη χ@στε@ς πάνω σου. Άμα φύγεις εσύ πρώτα θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη. Ο πατέρας μου έφυγε και… όπως καθόμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, ξαφνικά αισθάνομαι κάποιον να μου χαϊδεύει την πλάτη και επειδή ήταν δίπλα μου η Μαρία και ήταν τόσο έντονο, νόμιζα ότι το έκανε η Μαρία και γύρισα να κοιτάξω και η Μαρία κοιμόταν… Και ήταν σαν να απαλύνθηκε ο πόνος μου»!

 

 

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή του:

 

 

 

Πηγή: clickmag.gr