Συνάντηση των Βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Την Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, με πρωτοβουλία των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μ. Θελερίτη, Γ. Ψυχογιού και Γ. Τσόγκα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη, για θέματα που αφορούν στο Νομό Κορινθίας.

 

 

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συζήτησης που είχαν οι βουλευτές με την Υπουργό, μεταφέρθηκαν οι ανάγκες για ενίσχυση, καθώς οι ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Επίσης, τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) Κορίνθου – κυρίως αναφορικά με την απαραίτητη αποσυμφόρησή του, τα αιτήματα του αστυνομικού και υγειονομικού προσωπικού του. Εκ μέρους των βουλευτών επισημάνθηκε η ανάγκη στελέχωσης με περισσότερο προσωπικό αστυνομικών τμημάτων, ιδίως σε ευαίσθητες περιοχές του Νομού.

 

 

Προς συζήτηση τέθηκε επίσης η δυνατότητα αξιοποίησης ενός μέρους του στρατοπέδου Κορίνθου για την στέγαση των υπηρεσιών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς και το υπόμνημα του Ομίλου αθλητικής σκοποβολής Κορινθίας στο πλαίσιο διαβούλευσης του Ν.2168/93.

 

 

Τέλος συμφωνήθηκε ότι η Υπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νομό, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τις υφιστάμενες ανάγκες επιτόπου, σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια εκ μέρους του Υπουργείου, αλλά και των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων.

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.