Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Πελοπίδα Καλλίρη με το Δ.Σ του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Κορινθίας

Δείτε παρακάτω:

 

Παράλληλα με το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους συντοπίτες μας στις δημοτικές και τοπικές ενότητες/κοινότητες, πραγματοποιούμε ουσιαστική διαβούλευση με συλλογικότητες και κλάδους. Η Κοινωνία των Πολιτών, είναι η ραχοκοκαλιά του οράματός μας και της κατάρτισης του Προγράμματός μας ,για την εξέλιξη του τόπου, για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

 

Η δέσμευση τιμής του Συνδυασμού μας για έναν ανθρώπινο Δήμο, απαιτεί

 

εξειδικευμένες και στοχευμένες παρεμβάσεις και αλλαγές, που θα θέτουν ως προτεραιότητα την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες, την προσβασιμότητα και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη δύσκολη καθημερινότητα των Α.μ.Ε.Α. και των οικογενειών/συνοδών τους.

 

Ύστερα από αίτημα του Συνδυασμού μας, το Δ.Σ. του Σωματείου Α.μ.Ε.Α.

 

Κορινθίας, το οποίο με το εθελοντικό του έργο συμβάλλει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συντοπιτών μας και στην αντιμετώπιση των διακρίσεων και της καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δέχθηκε χθες το απόγευμα στα Γραφεία του τον επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη.

 

Η συνάντηση, στον πλέον ακατάλληλο χώρο για τη λειτουργία του Σωματείου και τις ανάγκες των μελών του, ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική.

 

Από την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων κατά τη συζήτηση, επιβεβαιώθηκε ο ακριβής και σωστός ο προσανατολισμός του Προγράμματός μας, ενώ οι ειδικές παρατηρήσεις του Δ.Σ. του Σωματείου, εμπλούτισαν και ενίσχυσαν το σχεδιαζόμενο από τον Συνδυασμό μας πλαίσιο ειδικών πολιτικών και παρεμβάσεων για τα Α.μ.Ε.Α.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ και ο επικεφαλής μας, Πελοπίδας Καλλίρης, ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Κορινθίας, για την αναντικατάστατη συμβολή τους στην προσπάθεια μας για να κάνουμε μαζί με τους πολίτες πράξη το αυτονόητο.