Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ισθμίας στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

 

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων (άρθρο 34, παραγρ. 2 του Β.Δ.465/70 ως ισχύει με το άρθρο 159 του Ν.4512/18) κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου Β επί δευτερεύοντος εθνικού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στο τμήμα της Π.Ε.Ο. 8 «Αθήνα-Κόρινθος» στην χ.θ. + 74.155 αριστερά από Αθήνα προς Κόρινθο και εντός των ορίων ζώνης κατοικημένης περιοχής οικισμού Καλαμακίου (όπως αυτή ορίζεται από την Π17 πινακίδα σήμανσης), στις εγκαταστάσεις της νέας (υπό ίδρυση) αλλά και της υφιστάμενης βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων αλευρόμυλων «ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΊΛΗ Α.Ε.»

2. Λήψη απόφασης-πρότασης σχετικά με σήμανση στην είσοδο-έξοδο του μίνι σόκερ στον οικισμό Κυρας Βρύση, λόγω επικινδυνότητας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής

Κοινότητας Ισθμίας

ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
13 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.