Συνελήφθη κυνηγός στην Κορινθία

Δείτε την σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. της Θυροφυλακής:

 

Την Τετάρτη 12/12/18 και περί ώρα 17.30, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ.κ. Δελής Ανδρέας και Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας εκτελώντας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού Κορινθίας, εντόπισαν δύο άτομα να ασκούν θήρα πτερωτών θηραμάτων. 

Κατά τον έλεγχο που τους έκαναν διαπίστωσαν ότι το ένα εκ των δύο ατόμων δεν είχε εφοδιαστεί την απαιτούμενη άδεια θήρας για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο. Ακολούθησε κατάσχεση των μέσων παράνομης θήρας (κυνηγετικού όπλου, φυσιγγίων) και υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

ΤΟ Δ.Σ.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 9 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.