Συνελήφθη ο Περ. Σύμβουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης - Αναζητείται ο Λάκης Παπαφωτίου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της κόντρας μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από μήνυση του Περικλή Μαντά για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία (αυτόφωρο αδίκημα),  με εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητείται ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Παπαφωτίου. Ο κ. Ρουμελιώτης πάντως με προφορική εντολή της εισαγγελέα έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

 

Σημειώνεται, ότι ο κ. Τατούλης είχε κατηγορήσει δημοσίως σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τον περασμένο Σεπτέμβριο τον κ. Μαντά ότι του "ζήτησε... μαύρο χρήμα για μέσο ενημέρωσης” με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη να προσφεύγει στην Δικαιοσύνη σε βάρος του περιφερειάρχη.

 

Προφανώς η σύλληψη σχετίζεται με τα όσα κατέθεσε χθες το πρωί για την υπόθεση ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητείται και ο κ. Παπαφωτίου και οι δύο ως μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Τατούλη. Η μήνυση του Περικλή Μαντά κατατέθηκε χθες βράδυ.