Συνέντευξη της Ιωάννας Κασίμη στην Εκπομπή Πελοπόννησος Σήμερα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ με τον Θύμιο Κάππο (22.5.2019) ήταν η Ιωάννα Κασίμη. 

 

 

Η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο και επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα ανέπτυξε τις θέσεις και τις απόψεις της Παράταξης της. 

 

 

Η Ιωάννα Κασίμη έχει πέσει από νωρίς στην εκλογική "μάχη" αφού δεν έχει αφήσει περιοχή για περιοχή που να μην βρωντοφωνάζει το όνομα του Παναγιώτη Νίκα, αποτελεί από τις πρώτες υποψήφιες του ψηφοδελτίου Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο. 

 

 

Έχοντας καθημερινή επαφή με τους πολίτες, όπως και η ίδια αναφέρει, αφουγγράζεται καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών και πόσο μάλλον στην Κορινθία, στο βίντεο που ακολουθεί η Ιωάννα Κασίμη απαριθμεί τα προβλήματα και εκφράζει την απογοήτευση της με την αδιαφορία της απερχόμενης Περιφερειακής αρχής. Τονίζοντας μάλιστα, πως μόνο ο Παναγιώτης Νίκας μπορεί να φέρει την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όπως ακριβώς έκανε και στην Καλαμάτα όντας Δήμαρχος 13 χρόνια. 

 

 

Η Ιωάννα Κασίμη δυναμική, όπως συνηθίζουμε να τη συναντάμε δε δίστασε να αναφερθεί στα λόγια του απερχόμενου Περιφερειάρχη που δεν έγιναν έργα, όπως η ίδια αναφέρει.

 

 

"Ήρθαμε να υλοποιήσουμε, όλα όσα δεν κατάφερε η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή"

 

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: 

 

 

 

supertvkorinthos.gr