Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα, οι οποίες κατά περιόδους θα αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις απογευματινές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

 

Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Αύριο Πέμπτη, στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ