Σύρραξη και επεισόδια στην ΕΣΚΑ - Οπαδοί διέκοψαν τον αγώνα (video)

Εικόνες ντροπής για μία ακόμη φορά στα ελληνικά γήπεδα, με οπαδούς της Νήαρ Ήστ να προκαλούν επεισόδια στον αγώνα για την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ και ενώ η ομάδα τους έχανε με 61-51. Διεκόπη οριστικά το ματς.

 

 

 

Επεισόδια και ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα ΟΚΑΜ – Νήαρ Ηστ, στο παιχνίδι που θα έκρινε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ κατηγορία.

 

Με το σκορ στο 61-51 οπαδοί των φιλοξενούμενων φέρονται να έριξαν αντικείμενα στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη και είσοδος οπαδών στο παρκέ του γηπέδου. Ένας από αυτούς μάλιστα, άνοιξε τον πυροσβεστήρα που υπήρχε στο χώρο, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εικόνα μέσα από το γήπεδο, λίγα μόλις λεπτά μετά τη λήξη του ματς, θυμίζει περισσότερο… πολεμικές συμπλοκές παρά αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

 

 

Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη από τους διαιτητές, με τους παίκτες να τρέχουν στα αποδυτήρια για να προφυλαχθούν,  χωρίς πάντως, να υπάρχει ενημέρωση για τραυματισμούς οπαδών και μελών των δύο ομάδων.

 

Δείτε video από το γήπεδο

 

 

newsit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ