Τα ζώδια που θα κάνεις τα πάντα για να τα κατακτήσεις

Και έχεις καλές πιθανότητες να φας χυλόπιτα!!

 

Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν λίγο πιο ανεπτυγμένο το αίσθημα το ανικανοποίητου σε σχέση με τα υπόλοιπα, πάμε να τα δούμε:

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρθένος

Παρθένος

Είναι λεπτομερής και τελειομανής. Ο υποχόνδριος αυτός τύπος αρέσκεται στις συγκρίσεις. Αν δει ότι κάποιος έκανε κάτι καλύτερο από εκείνον, πιο σωστό, πιο όμορφο, θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού και ό,τι θυσία και αν έκανες πήγε στον βρόντο γιατί πολύ απλά δεν ήταν αρκετή. Είναι ρομαντικό ζώδιο, αλλά αν παρατηρήσει ότι κάτι δεν είναι τέλειο, η ρομαντζάδα πάει περίπατο, μαζί της και εσύ.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζυγος

Ζυγός

Έχει ωραία αισθητική, του αρέσει η καλοπέραση και οι μικρές χαρές της ζωής δεν είναι αυτές που θα του δώσουν το αίσθημα της πληρότητας. Αν ζούσαν στο StoryBrook, την πόλη που ζουν όλοι οι ήρωες των κλασικών παραμυθιών, θα έβαζε τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα να πάει να βρει το πιο σπάνιο διαμάντι. Μετά από πολλές περιπέτειες το διαμάντι θα φτάσει επιτέλους στα χέρια του, αλλά εκείνος θα παρατηρήσει μια θαμπάδα και θα το απορρίψει. Όλοι οι κόποι και όλες οι θυσίες που έκανες για να τον κατακτήσεις πήγαν στράφι. Και εσύ έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο, ταλαιπωρημένος, κουρασμένος και χωρίς ταίρι.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Υδροχόος

Υδροχόος

Είναι τόσο στον πλανήτη του, που ό,τι και να κάνεις για να τον κατακτήσεις αν δεν κάνεις ολόκληρο statement δεν θα το πάρει χαμπάρι. Προσοχή, όποια κίνηση και αν αποφασίσεις ότι πρέπει να κάνεις για να του τραβήξεις την προσοχή πρέπει να έχει το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού, διαφορετικά χαντακώθηκες μόνος σου.