Τατούλης εναντίον Νίκα

Σύμφωνα με δική του ενημέρωση, οργάνωσε σύσκεψη ώρα 9:00 βραδινή, για θέματα που αφορούσαν το ΕΣΠΑ, εντάξεις έργων, τροποποιήσεις, κλπ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν πέντε περιφερικοί του σύμβουλοι -τους οποίους ο ίδιος τους έχει ονομάσει μέλη της επιτροπής ΕΣΠΑ….!!!!(Φυσικά αυτή η επιτροπή δεν υφίσταται θεσμικά).

 

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει με περισσό θράσος συμμετείχαν ειδικευμένοι επιστήμονες με εμπειρία στα κοινωνικά προγράμματα. Δηλαδή στη σύσκεψη δεν συμμετείχαν οι αρμόδιοι εκ του νομού υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου.

 

Τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής  Πελοποννήσου, που είναι εκ του νομού οι αξιολογητές και διαχειριστές του ΕΣΠΑ δεν συμμετείχαν στη «συγκεκριμένη παρέα».

 

Καταγγέλλουμε δημόσια την εξωθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Νίκα, ο οποίος πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του, προσπαθεί να δημιουργήσει την «αυλή του», και να μετατρέψει την περιφέρεια Πελοποννήσου σε «μαγαζάκι» του.

 

Θα σταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε συνέχιση παρόμοιων συμπεριφορών.

 

Τον καλούμε να σταματήσει επιτέλους να λειτουργεί με «πληροφορίες και κουτσομπολιά» και να σταθεί στο ύψος της ευθύνης που έχει αναλάβει.

 

Είμαστε εδώ για να ελέγχουμε κάθε εξωθεσμική σας συμπεριφορά και αντιδημοκρατική σας λειτουργία.

 

 

ekorinthos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ