Τελειώνουν τα χρήματα της έρευνας για την μικρή Μαντλίν

Τα χρήματα που έχουν δοθεί στην Μητροπολιτική Αστυνομία για να συνεχίσει η έρευνα για τη μικρή Μαντλίν τελειώνουν στο τέλος του μήνα και πλέον κατατέθηκε αίτημα στην κυβέρνηση για νέο κονδύλι, ώστε να συνεχιστεί η έρευνα για 6 μήνες ακόμα.

 

 

Τον Μάρτιο, η αστυνομία έλαβε επιπλέον 150.000 λίρες για να συνεχίσει την έρευνά της για άλλους τρεις μήνες.

 

 

 

 

Οι γονείς της Μαντλίν, έχουν ορκιστεί ότι δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την έρευνα για την κόρη τους.

 

 

 

 

Το ζεύγος Μακκάν, πριν από 11 χρόνια, έκανε διακοπές στην Πράια ντα Λουζ, στην Πορτογαλία. Εκείνο το βράδυ στοίχειωσε για πάντα τη ζωή τους, καθώς, εξαφανίστηκε από το δωμάτιό τους η μικρή Μαντλίν.

 

 

Η 3χρονη -εκείνη την εποχή- κοιμόταν μαζί με τα δύο αδέρφια της στο δωμάτιο της οικογένειας. Ωστόσο, όταν η μητέρα της επέστρεψε από το εστιατόριο που βρισκόταν για να ελέγξει τα παιδιά, η Μαντλίν δεν ήταν εκεί.

 

 

Σύμφωνα με τη Mirror, οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής που συγκίνησε όλο τον πλανήτη, στοίχισαν μέχρι σήμερα 11.000.000 λίρες, με τα χρήματα που έχουν μαζευτεί τόσα χρόνια να τελειώνουν στο τέλος του μήνα.

 

 

Έτσι, η Μητροπολιτική Αστυνομία ζήτησε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για να επεκτείνει την έρευνα και μετά το τέλος του Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Πηγή: cnn.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ