Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Τσάβι Πασκουάλ. Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Καταλανού τεχνικού με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της μαζί του μεσούσης της σεζόν.

 

Ο Πασκουάλ δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για το αυριανό (21/12) παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργο Βόβορα, να δηλώνει ότι του ζητήθηκε από τη διοίκηση να προετοιμάσει αυτός την αναμέτρηση με τους Ιταλούς μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

 

Ο Γιώργος Βόβορας, μιλώντας στην κάμερα της Nova στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, δήλωσε: “Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλυτερο εαυτό μας.

 

Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε την ομάδα. Εμείς είχαμε ετοιμάσει την ομάδα από πριν. Είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά για κανέναν. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και πρέπει να κερδίσουμε.

 

Σίγουρα έχουμε περάσει πολλά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα σοκ, αλλά δεν χωρούν συναισθήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το αύριο, έχουμε τελικό μπροστά μας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ