Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κορινθία

Στο  πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

 

 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 947 άτομα, εκ των οποίων 695 ήταν ημεδαποί και 252 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 643 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 125 άτομα, από τα οποία 69 ήταν ημεδαποί και 56 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 80 άτομα.

 

Στην Κορινθία συνελήφθησαν: Ένας  αλλοδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για παράβαση «Προστασίας Δασών». Ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί για ναρκωτικά. Ένας ημεδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα. Δύο ημεδαποί για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. Πέντε ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 372 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.