Θανάσης Μουζάκης: Κουβαρντάδες με άδεια ταμεία... (video)

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Μουζάκης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο φανερά προβληματισμένος αναφέρθηκε στην έντονη πόλωση με την οποία διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας στον Δήμο.

 

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο προεκλογικός αγώνας έχει αρχίσει πολύ έντονα. Έχει αρχίσει με έναν διχασμό των δημοτών. Έχει αρχίσει με προσβολές και ανεπίτρεπτες αντιπαραθέσεις… Κι έχει πολωθεί το κλίμα σε ένα επίπεδο προσωπικό και από πρόσωπα τα οποία πριν τρεις μήνες συνδιοικούσαν. Και ρωτάει κάποιος: Βρε παιδιά, τόσο πολύ διάσταση απόψεων υπήρχε όταν διοικούσατε μαζί, αλλά συμφωνούσατε στα θέματα που ψηφίζατε; Και ξαφνικά ανακαλύψατε όλοι την Αμερική; Άρα εδώ ο ένας κορόιδευε τον άλλον. Κοροϊδεύονταν μεταξύ τους 4,5 χρόνια και ερχόντουσαν όλοι εδώ μαζί και κάνανε τις προσωπικές επιθέσεις απέναντι στην παράταξη μόνο του κυρίου Λογοθέτη…».

 

Και ο Θανάσης Μουζάκης συνέχισε: « Κύριοι ρίχτε τους τόνους, αφήστε τα προσωπικά και αναλωθείτε σε πολιτικά επιχειρήματα… Η πόλωση πρέπει να σταματήσει, γιατί έτσι οι δημότες θα μας μαυρίσουν όλους μ΄ αυτά που λέγονται και που γίνονται».

 

Στη συνέχεια ο Θανάσης Μουζάκης έθεσε καίρια ερωτήματα:

 

Κατ’ αρχήν προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ για το αν είχαν πληρωθεί οι εργολάβοι των 2 έργων αφαλάτωσης στο Σχίνου και στους Αγίους Θεοδώρους. Αν και πόσο πληρώθηκαν για το Σχίνο που ενώ έχουν καταναλωθεί 3.000 κυβικά μέτρα ήταν να πληρωθούν 18.000 κυβικά μέτρα. Και για τους Αγίους Θεοδώρους αν συναινούν τελικά οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΛ στα να πληρωθεί ο εργολάβος.

 

 

Προς τον κ. Ρουμελιώτη για το αίτημα του ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου προς τον εαυτό του με την άλλη θεσμική ιδιότητα του ως Προέδρου της Τουριστικής για την έγκριση και χορήγηση του ποσού των 2.000 ευρώ για το Συνέδριο για τα υδατοδρόμια, Και αναρωτήθηκε: «Όταν η Τουριστική δεν έχει χρήματα, χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία, στη ΔΕΗ, χρωστάει στους εργαζόμενους…ποιο έχει μεγαλύτερη σημασία; Να πάμε να κάνουμε ένα συνέδριο για τα υδατοδρόμια ή να πληρώσουμε τους εργαζόμενους;». Ο Θανάσης Μουζάκης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας ο οποίος με το ίδιο σκεπτικό καταψήφισε την απόφαση της Τουριστικής για την συγκεκριμένη χρηματοδότηση.

 

 

Τελειώνοντας ο Θανάσης Μουζάκης μίλησε για το γεγονός ότι εκτός από τις καλοδεχούμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις έμφαση πρέπει να δοθεί στο τι πρέπει να γίνει ώστε και τις υπόλοιπες μέρες το Λουτράκι να έχει επισκέπτες και στο σημείο αυτό επισήμανε: «Το ‘χω πει πολλές φορές, ποιος είναι ο ρόλος του LTO εδώ, Να ‘ρθει μια φορά ο Πρόεδρος να μας πει τι γίνεται; Που πάμε; Τι κάνουμε; Είναι μεγάλο θέμα η τουριστική περίοδος του Λουτρακίου και θα πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο. Να φροντίσουμε να την επιμηκύνουμε… Γιατί είναι 40 μέρες μόνο», και έκλεισε λέγοντας: «Όχι μόνο να πηγαίνουμε σε ταξίδια, σε συνέδρια, να στήνουμε πάνελ και να λέμε πήγαμε και φέραμε, γιατί δεν είδαμε».