Θερμό επεισόδιο Αλέκου Πνευματικού με επιχειρηματία - Στο τμήμα ο Δήμαρχος Κορινθίων

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, μετά από επεισόδιο που είχε με τον πατέρα της επιχειρηματία Μαριαλένας Ζημινοπούλου που διοργανώνει αγώνες GFC (Greek Fighting Championship-πολεμικές τέχνες σε οκτάγωνο κλουβί).

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το hlekgtra.gr ο κ. Πνευματικός γύρω στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε τυχαία με τον πατέρα της κυρίας Ζημινοπούλου στο χώρο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της Κορίνθου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της οποίας χορηγός ήταν ο κύριος Ζημινόπουλος. 

 

Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο κ. Πνευματικός φέρεται να άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά και τον υβρίζει μπροστά στους παρευρισκόμενους. 

 

Η ίδια η Μαριαλένα Ζημινοπούλου υποστηρίζει ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός, εκτός από τον πατέρα της, εξύβρισε επίσης τον πρώην σύζυγό της και την οικογένεια της μπροστά σε πολίτες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι έπεσαν πάνω στον καυγά και κάποιες «ψιλές» μεταξύ των δύο ανδρών.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπευσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με συνοδεία δύο ατόμων και η άλλη εμπλεκόμενη πλευρά με το περιπολικό. Εκεί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Αντιδημάρχου Κορινθίων, Κώστα Παρτσινέβελου φέρεται να δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά να πρυτάνευσε η λογική αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει τον τελευταίο καιρό μια ένταση στις σχέσεις μεταξύ της Μαριαλένας Ζημινοπούλου -που διοργανώνει αγώνες GFC- και του Αλέξανδρου Πνευματικού αφού πρόσφατα ο Δήμος Κορινθίων δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του «GFC 9» στην πόλη.