Θοδωρής Πέτρου: Έχεις υποχρέωση σε κάποιον υποψήφιο; Διάβασε αυτό πριν ψηφίσεις

Ο Θοδωρής Πέτρου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά», με ανάρτηση του στη σελίδα του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στα κριτήρια με τα οποία καλούνται οι ψηφοφόροι να επιλέξουν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου.

 

 

"Περί υποχρεώσεων στις εκλογές

 

 

Τις τελευταίες ημέρες όλη η συζήτηση για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους δε μπορεί να εξαντλείται στην πόλωση και το κουτσομπολιό, ποιον γνωρίζουμε, ποιος είναι φίλος, ποιος είναι συγγενής, ποιος είναι νέος, ποιος είναι καλό παιδί και άλλα παρεμφερή.

 

 

Δεν αρκεί κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά από μόνο του για να αξιολογήσουμε έναν υποψήφιο.

 

 

Τα βασικά μας κριτήρια, θα πρέπει να είναι ποιος μπορεί να μας εκπροσωπήσει καλύτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις θέσεις ευθύνης την επόμενη μέρα.

 

 

Να γνωρίζει και να κατανοήσει τις αρμοδιότητες του Δήμου, το νομικό και θεσμικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί, να έχει γνώσεις - λόγο - άποψη και να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο προκειμένου να βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων του Δήμου μας.

 

 

Ας σκεφτούμε λοιπόν υπεύθυνα πριν πάμε να ψηφίσουμε, πόσο μάλλον με την απλή αναλογική που προϋποθέτει συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις.

 

 

4 μέρες έμειναν!"

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.