Θρίλερ στο Αίγιο: Καταζητούνταν για φόνο το θύμα της on camera δολοφονίας!

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 17χρονος δράστης να εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» και να τράβηξε σε βίντεο την δολοφονία για να αποδείξει ότι το έφερε εις πέρας

 

 

 

Απίστευτη ανατροπή πήρε το θρίλερ της πρωτοφανούς δολοφονίας του 31χρονου Αφγανού στο Αίγιο, από τον ανήλικο Ρουμάνο φίλο του, ο οποίος κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του την στιγμή που του έλιωνε το κεφάλι με μία βαριοπούλα αποτυπώνοντας καρέ- καρέ το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η αποκάλυψη ότι το θύμα της δολοφονίας ήταν καταζητούμενος από τον Ιούνιο του 2016 για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία ενός μετανάστη στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ στην Πάτρα, δίνει νέα τροπή στην εξαιρετικά ασυνήθιστη για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση. 

Μετά από αυτό, οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο 17χρονος Ρουμάνος να εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» και να τράβηξε σε βίντεο την δολοφονία του Αφγανού για να αποδείξει ότι το έφερε σε πέρας!

Πάντως, ο ανήλικος δράστης υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν πήγε στο φυτώριο για καλλωπιστικά φυτά όπου κατοικούσε ο 31χρονος Αφγανός και τού πολτοποίησε το κεφάλι και ισχυρίζεται ότι έφτασε στο έγκλημα επειδή το θύμα του χρωστούσε 1.500 ευρώ και δεν του τα επέστρεφε. Δεν εξήγησε ικανοποιητικά, όμως, για ποιο λόγο τράβηξε σε βίντεο την δολοφονία...

 

 

protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ