Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους του Spa Λουτρακίου;

Στο θέμα που έχει αναδείξει το Loutraki365.gr, σχετικά με τη μη καταβολή μισθοδοσίας στο προσωπικό του Spa, που παραμένει απλήρωτο εδώ και 2 περίπου μήνες, στάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοφινάς που με ερώτησή του στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, θέλησε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα.

 

"Είναι απλήρωτοι δύο μήνες τώρα, αν θυμάμαι καλά, τρέχουν έξοδα, η γνωμοδότηση των δύο καθηγητών Πανεπιστημίου για το minimum guarantee, ήταν πολύ ακριβή και έχουμε πάει λίγο πίσω. Αυτή είναι η πραγματικότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

 

Η απάντηση αυτή του Δημάρχου, ανάγκασε τον τέως Δήμαρχο, Κώστα Λογοθέτη να παρέμβει και να "υπερασπιστεί" την πολιτική του την περίοδο 2010-2014. "Σας θυμίζω τι είχαμε ακούσει εδώ, όχι από εσάς αλλά από πολλά μέλη της παράταξής σας, ότι τάχα δίναμε πολλά λεφτά για να κάνουμε αγωγές κατά του Καζίνο και έχει μείνει αυτό ως αποτύπωμα στην πόλη. Εμείς λοιπόν, κάναμε 5 αγωγές για να κερδίσουμε τουλάχιστον 3 εκατομμύρια τώρα και θα δούμε τι θα γίνει με τα 9,3 εκατομμύρια που επιδιώκουμε να πάρουμε. Αυτά, τα καταλαβαίνει δυστυχώς κανείς όταν ασκεί τη Διοίκηση και είναι μέσα στο πρόβλημα".

 

Σε νέα ερώτηση του Ηλία Κοφινά αν θα πάρουν χρήματα μέχρι τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Γκιώνης απάντησε ότι "Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από παντού γιατί πρέπει οι εργαζόμενοι να πάρουν τουλάχιστον εν όψει των εορτών κάποιο κομμάτι των οφειλών. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια".