Τι υποστήριξε ενώπιον της Ανακρίτριας ο απαγωγέας-βιαστής της Λαμίας

Επί τέσσερις ώρες απολογούνταν ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας Λαμίας ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, σε βάρος τριών γυναικών με τις οποίες είχε συνάψει ερωτική σχέση.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 40χρονη Γαλλίδα ήταν εκείνη που του έστελνε φωτογραφικό υλικό στο οποίο, όπως αναφέρει, δενόταν μόνη της και βρισκόταν σε περίεργες στάσεις.

 

Μάλιστα, τονίζει πως το κολάρο που κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές, άνηκε στην Γαλλίδα και όχι στον ίδιο, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

 

Ο 34χρονος άντρας αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του : «Μου έστελνε φωτογραφίες στις οποίες δενόταν η ίδια μόνη της και φωτογράφιζε τον εαυτό της μόνη της και μου τις έστελνε».

 

Και προσθέτει πως «στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της, στη Γαλλία, φαίνεται ότι φοράει το μαύρο κολάρο που κατάσχεσε η αστυνομία στο σπίτι μου, το οποίο έφερε μαζί της από την πατρίδα της».

 

Για τους χαρακτηρισμούς, όπως «σεξουαλικό κτήνος», τονίζει «Αν ήμουν το σεξουαλικό κτήνος που περιγράφουν γιατί δεν βίασα και δεν χτύπησα και την ….., μόνοι στο σπίτι ήμασταν, υπήρχε και ο χώρος και ο χρόνος. Στο σπίτι όπλο δεν είχα ποτέ. Δεν γνωρίζω πως εμπνεύστηκε την ιδέα, ότι την απείλησα με όπλο. Και αν είχα όπλο γιατί δεν απείλησα και τις άλλες;».

 

Για άδικη απόφαση έκανε λόγο και ο συνήγορος του 34χρονου, Δημήτρης Κρούπης, ο οποίος είπε ότι η αλήθεια θα φανεί στο ακροατήριο όπου θα ελεγχθούν όλα τα στοιχεία με λεπτομέρεια.