Τίγρεις κατασπάραξαν τον πιο διάσημο Ιταλό θηριοδαμαστή - «έπαιζαν» με το σώμα του

Ένας από τους πιο διάσημους Ιταλούς θηριοδαμαστές τσίρκου στον κόσμο βρήκε σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail φρικτό θάνατο, όταν τέσσερις τίγρεις τον κατασπάραξαν στις πρόβες για το σόου, που θα παρουσίαζε κοντά στο Μπάρι (Ιταλία). Τα ζώα αφού τον σκότωσαν «έπαιξαν» με το άψυχο σώμα του για 30 λεπτά με τους διασώστες να κοιτούν, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Τα λεπτά που επακολούθησαν ήταν ατέλειωτα, με το προσωπικό του τσίρκου να προσπαθεί να σώσει το θύμα, χρησιμοποιώντας έως και τους πυροσβεστήρες.

 

 

Ο 61χρονος Ετόρε Βέμπερ (Ettore Weber)έκανε πρόβες με τις τέσσερις τίγρεις στο Circo Orfei, ένα από τα πιο διάσημα τσίρκο στην περιοχή του Μπάρι. Μία από τις τίγρεις του επιτέθηκε τον πέταξε κάτω και οι άλλες τρεις τον κατασπάραξαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Gazzetta del Mezzogiorno, οι τίγρεις «ασχολήθηκαν» με το άψυχο σώμα του θηριοδαμαστή περίπου μισή ώρα. Ο Βέμπερ υπέστη μεταξύ άλλων θανάσιμο τραύμα στη σπονδυλική στήλη, ενώ διεξάγονται έρευνες για το πώς ξεκίνησε και εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία.

 

 

Το επεισόδιο συνέβη στο Τριτζάνο, σε μικρή απόσταση από το Μπάρι, όπου το τσίρκο έδινε παραστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Η συνέχιση των παραστάσεων είναι αμφίβολη, ενώ και η τύχη των ζώων δεν έχει αποσαφηνιστεί.

 

 

01.jpg

Ο 61χρονος Ετόρε Βέμπερ (Ettore Weber) έκανε πρόβες με τις τέσσερις τίγρεις

 

 

Eτόρε Βέμπερ

Eτόρε Βέμπερ

 

ethnos.gr