Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Με γνωστή την τελεσίδικη απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ θα γίνει πιθανότατα το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η εκδίκαση της έφεσης του «δικεφάλου του Βορρά» για το ματς με τον Ολυμπιακό ορίστηκε την Παρασκευή.

 

Με οριστικά διαμορφωμένη την κατάταξη του πρωταθλήματος και γνωστά στις δυο ομάδες τα βαθμολογικά δεδομένα θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. 

Όπως φαίνεται, το αίτημα του «δικεφάλου του Βορρά» να εκδικαστεί άμεσα η έφεσή του εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Ολυμπιακό θα γίνει δεκτό. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που διαρρέονται από την πλευρά του και μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00. 

Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση μπορεί να βγει την ίδια μέρα ή (το πιθανότερο) το Σάββατο και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποφύγει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών θα μπορεί να υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ. 

Σημειώνεται, δε, ότι την ίδια ημέρα στις 16:00 θα εκδικαστεί και η έφεση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για τη δική του τιμωρία και συγκεκριμένα την ποινή που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την «Ένωση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ