Τίνος είναι, βρε γυναίκα, το παιδί;

Τεστ DNA ζητά ο Άνθιμος Ανανιάδης από την πρώην σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή προκειμένου να τσεκάρει αν είναι όντως ο πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο.

 

Αυτό, το έκανε γνωστό η νεαρή χορεύτρια σε επιστολή-κόλαφο που έστειλε μέσω του δικηγόρου της στην ιστοσελίδα TL!FE, αποκαλύπτοντας πολλές ακόμη άγνωστες πτυχές του πολύκροτου ειδυλλίου τους, το οποίο άρχισε με αγάπες και λουλούδια, συνεχίστηκε με την άφιξη του «πελαργού» και κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας με εκατέρωθεν μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία.

 

Φαίνεται ότι η εμφάνιση του 32χρονου ηθοποιού στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha την προηγούμενη εβδομάδα έγινε αφορμή για να ξεσπάσει τώρα εναντίον του η 20χρονη πρώην σύντροφός του, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποιεί το ανήλικο παιδί της για διαφημιστικούς λόγους και ότι ποτέ δεν τους στάθηκε, είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά.

 

Όπως δήλωσε ο Άνθιμος στο late nigh show «Μετά τα μεσάνυχτα», ο ίδιος και η Μαρία Νεφέλη δεν είχαν ποτέ «την απόλυτα σοβαρή σχέση», ούτε σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια. «Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μη γίνει καμία έκτρωση...» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, προκαλώντας την οργή της χορεύτριας, η οποία τον κατηγορεί ευθέως για ψεύδη!

 

Η επιστολή

«Με τον κ. Ανανιάδη μας συνέδεε σοβαρή αποκλειστική σχέση βασισμένη, όπως πίστευα εγώ, σε πραγματική αγάπη. Η σύλληψη του παιδιού μας αποτέλεσε την επισφράγιση της αγάπης αυτής και ουδέποτε συζητήθηκε έστω και ως ενδεχόμενο η άμβλωση, ώστε να εκφέρει οποιαδήποτε τυχόν άποψη γι’ αυτό ο κ. Ανανιάδης» αναφέρει η ίδια στην επιστολή της και συνεχίζει: «Μετά τη γέννηση του παιδιού και παρά την τηλεοπτική προβολή της υποτιθεμένης χαράς του για τον ερχομό του υιού του και τις δηλώσεις του, επέδειξε απέναντί μου και απέναντι στο παιδί πλήρη αδιαφορία. Συγκεκριμένα, ήταν πλήρης η απουσία οποιασδήποτε ψυχολογικής στήριξης προς εμένα, καθώς επίσης παντελής και η έλλειψη συναισθηματικής και οικονομικής αρωγής του κ. Ανανιάδη, τόσο στην ανατροφή όσο και στην καθημερινή διαβίωση του ανήλικου τέκνου μου, παρά τα όποια αντίθετα υποστηρίζονται από τους κύκλους του και τον ίδιο δημοσίως. Μετά δε τη φωτογράφιση του παιδιού μου εν αγνοία μου σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενισχύθηκε η πεποίθησή μου ότι το ανήλικο τέκνο μου “χρησιμοποιείται” από τον κ. Ανανιάδη για διαφημιστικούς λόγους και για λόγους δημοσιότητας. Η πεποίθησή μου αυτή δε έγινε βεβαιότητα, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν προέβη εκουσίως στην αναγνώριση του ανήλικου παιδιού μου, αλλά μου ζήτησε μάλιστα διά μέσω της δικηγόρου του να προβώ σε test DNA του παιδιού, προκειμένου να αναλάβει, όπως μου δήλωσε, τις υποχρεώσεις του ως πατέρας απέναντι στο παιδί».

 

Η Μαρία Νεφέλη αναφέρεται για πρώτη φορά και στο επεισόδιο που «παίχτηκε» στο Α.Τ. Ομονοίας. «Αποκορύφωμα της ανάλγητης συμπεριφοράς του ήταν η άσκηση σωματικής βίας επάνω μου, η οποία ήταν και η αιτία που οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από κλήση περιπολικού της Αμέσου Δράσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα μου. Η μήνυση η οποία υπεβλήθη εκ μέρους μου και εις βάρος του αφορά το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία και αποδεικνύεται από ιατροδικαστική έκθεση». Τονίζει, τέλος, πως το αβάπτιστο παιδί της δεν ονομάζεται Τιμόθεος (σ.σ.: όνομα του πατέρα του Άνθιμου Ανανιάδη), ενώ προειδοποιεί με νομικές ενέργειες σε περίπτωση που εμπλακεί ξανά το δικό της όνομα ή αυτό του γιου της σε ψευδείς και μη εξακριβωμένες ειδήσεις.

 

Σκληρή απάντηση από τον ηθοποιό

Προκλητικές, απαράδεκτες και συκοφαντικές χαρακτηρίζει ο Ανθιμος Ανανιάδης τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα σε ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε χθες το βράδυ ο ηθοποιός, κατηγορεί τη Μαρία Νεφέλη Γαζή ότι έχει διαστρεβλώσει τα γεγονότα και την παροτρύνει να «συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ό,τι απαιτείται προκειμένου να λάμψει η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει, αποσκοπώντας σε άλλα οφέλη». Σε διαφορετική περίπτωση, την προειδοποιεί, με τη σειρά του, ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

 

«Εάν το ανήλικο παιδί είναι “παιδί της”, όπως η ίδια σήμερα διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι να το χρησιμοποιεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα, κατηγορώντας ασύστολα εμένα. Επίσης, ύστερα από αυτά που δηλώνει σήμερα η κυρία Γαζή, καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA, ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια που της ζητώ επίμονα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Άνθιμου, ο οποίος τονίζει ότι στη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη «το θέμα του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα». Οσο για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, «την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα, διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη» λέει μέσω της ανακοίνωσης.

 

Πηγή: espressonews.gr