Τους τρέλανε η Λουτρακιώτισσα στο My Style Rocks (video)

Εκτός από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού, το My Style Rocks αποφάσισε στο εξής να αποκτήσει κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα κι η αρχή έγινε με το μάθημα της ελληνικής γεωγραφίας.

 

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Τάνια Κοφινιώτη, γνωστή σε όσους ασχολούνται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές από την υποψηφιότητα που είχε θέσει το 2010 για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με το συνδυασμό του Γιώργου Πετρίτση, κλήθηκε να παρουσιάσει το καθιερωμένο της concept, το οποίο είχε κι αναφορές στην καταγωγή της νεαρής διαγωνιζόμενης από την Πελοπόννησο κι από την Κρήτη.

 

Οι απορίες, όμως, της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με το ακριβές σημείο καταγωγής της από την Πελοπόννησο, μπέρδεψαν λιγάκι την παίκτρια, η οποία προσπαθούσε επίμονα να εξηγήσει ότι το Λουτράκι ανήκει στον... νομό Πελοποννήσου.

 

Μία συμπαίκτριά της που κατάλαβε το λεκτικό της «ατόπημα», προσπάθησε μάταια να τα μπαλώσει αναφέροντας (ορθώς) ότι το Λουτράκι ανήκει στον νομό Κορινθίας, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα το μικρό μπέρδεμα να γίνει γρήγορα viral.