Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Ήρθαν από τη Σιγκαπούρη και έχασαν τη ζωή τους στο φαράγγι

Ήρθαν από τη μακρινή Σιγκαπούρη για να περπατήσουν στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στοΞυλόκαστρο Κορινθίας, και εκεί έχασαν τη ζωής τους. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο Ξυλόκαστρο καθώς ήθελαν να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια στην Ελλάδα αλλά τελικά εντοπίστηκαν νεκροί.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία και αναμένεται η κατάθεση του αρχηγού της ομάδας, η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση.

 

 

Πάντως, όπως λένε οι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, στο φαράγγι υπήρχαν πολλά νερά από τα χιόνια που λιώνουν και δεν αποκλείεται αυτό να έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Χτες, γύρω στις 19.00 το απόγευμα, η σύζυγος του ενός εκ των Ελλήνων εκπαιδευτών τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και ανέφερε ότι ο σύζυγος της δεν απαντάει στο τηλέφωνο, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει επιστρέψει, καθώς οι χρόνοι για την καταρρίχηση, την οποία είχε κάνει πολλές φορές, είναι συγκεκριμένοι.

 

 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν κλιμάκια από την 1η και 6η ΕΜΑΚ καθώς και από τα πυροσβεστικά κλιμάκια Ευρωστίνης και Κιάτου και άρχισαν οι έρευνες στο φαράγγι.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγη ώρα, νεκροί εντοπίστηκαν το ζευγάρι από την Σιγκαπούρη και ο Έλληνας βοηθός του ομαδάρχη, ο οποίος ανασύρθηκε τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου.

 

 

Η ομάδα, που αποτελούνταν από το ζευγάρι από την Σιγκαπούρη και τους δύο Έλληνες εκπαιδευτές, είχε ξεκινήσει για καταρρίχηση χτες το πρωί. Ο 40χρονος ομαδάρχης, μεταφέρθηκε, όπως βλέπετε και στο βίντεο του korinthostv.gr, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

 

 

.newsbeast.gr