Τρόφιμα προσφέρθηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει Πάσχα

Κορυφώνονται οι παραδόσεις κρέατος και τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», όσο πλησιάζουν οι ημέρες της εορτής του Πάσχα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα, να αισθανθούν ότι η μάνα Εκκλησία και ο πλησίον τους ενδιαφέρονται γι’ αυτούς.

 

Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της τεράστιας αυτής προσπάθειας και προσφοράς από την πλειοψηφία των Κορινθίων και πασχίζουν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν αξιοκρατικά στους έχοντες την ανάγκη. Συγκεκριμένα, εκτός από τις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας και τους πολλούς ιδιώτες, που ενισχύουν αδιαλείπτως το κατάστημά μας με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης και η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας έναν τόννο κοτόπουλα.

 

Συνολικά αυτές τις ημέρες από τη «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» δόθηκαν και θα συνεχίζονται να δίνονται μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, 1,5 τόννος κρέατος και 6 τόννοι τρόφιμα μακράς διαρκείας.

 

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να πραγματοποιείται και η προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου«κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα.

 

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα»!

 

peloponnisosnews.gr