Τζεφ Μπέζος: Με μυστηριώδη μελαχρινή εμφανίστηκε στα πάρτι των Όσκαρ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τζεφ Μπέζος να καταφθάνει στο πάρτι της Beyonce και του Jay Z τη βραδιά των Όσκαρ, με μία μυστηριώδη μελαχρινή γυναίκα και όχι με την Λόρεν Σάντσεζ, την πιλότο που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου πίσω από το πολύκροτο διαζύγιό του.

 

Η απουσία της συντρόφου του μεγιστάνα ιδρυτή της Amazon και πρώην τηλεπαρουσιάστριας, δημιούργησε σε πολλούς την απορία κατά πόσο η σχέση τους εξακολουθεί να υφίσταται, ή διαλύθηκε υπό από την πίεση των δεκάδων δημοσιευμάτων και εξωφύλλων για την παράνομη σχέση.

 

Η Λόρεν Σάντσεζ τα προηγούμενα χρόνια έδινε το παρών σε πολλά πάρτι της βραδιάς των Όσκαρ, συνοδευόμενη από τον άνδρα της, τον ατζέντη των σταρ, Πάτρικ Γουάιτσελ.

 

Σύμφωνα με την Toronto Star, ο ίδιος ο Γουάιτσελ αποφάσισε φέτος να κρατήσει χαμηλό προφίλ και απέφυγε να φωτογραφηθεί, θέλοντας να αποφύγει τους τίτλους δημοσιευμάτων περί «απατημένου συζύγου».

 

Δημοσιεύματα θέλουν τους δύο άντρες, Μπέζος και Γουάιτσελ, να συναντήθηκαν σε άλλο πάρτι της βραδιάς των Όσκαρ, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποια συνομιλία μεταξύ τους.